Werkwijze

Door talent op te schudden en samenwerking te activeren (creëren van slagvaardige teams) maken wij de toekomst van werk realiteit. Samen met onze opdrachtgever bouwen we inspirerende employabiliteit programma’s op maat.

In deze programma’s word je geïnspireerd met verschillende theorieën, modellen, en actieve werkvormen die een relatie hebben met samenwerken, service excellence (gastvrijheid), creatief samenwerken en zelf-leiderschap. Dit zijn hele essentiële elementen die bijdragen in het empoweren van het individu, het team en de organisatie in hun weg naar de toekomst van werken. Je leert eerder door hands-on ervaringen dan door luisteren, dit heeft impact in het internationaliseren van leren en ook daadwerkelijk toepassen in de realiteit.

Heel eerlijk, onze employabiliteit programma’s zijn vaak gebouwd zoals zo vele. Echter, wij doen het anders dan de rest. Wij durven te zeggen dat wij authentiek zijn in wat we doen.

De kern van 4 in onze authenciteit:

Kan ik je helpen?

Heb je vragen of wil je graag iets meer weten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct contact? Bel dan naar 06 51 86 62 83.

4 Pijlers in onze aanpak

http://saravanbroekhoven.nl/wp-content/themes/salientThemes/salient%202/css/fonts/svg/basic_star.svg

Wij  zijn expert in Service Excellence

Empoweren met gastvrij meesterschap

http://saravanbroekhoven.nl/wp-content/themes/salientThemes/salient%202/css/fonts/svg/basic_paperplane.svg

Wij zijn rebels

Empoweren met het lef om het anders te doen

http://saravanbroekhoven.nl/wp-content/themes/salientThemes/salient%202/css/fonts/svg/software_pen_remove.svg

Wij tekenen beeldend toekomstplannen

Empoweren door het voorspellen in visualisaties

http://saravanbroekhoven.nl/wp-content/themes/salientThemes/salient%202/css/fonts/svg/basic_signs.svg

En…we vertellen jou niet wat je moet doen, we inspireren jou hoe het ook kan

Empoweren met inspiratie en voorbeelden uit praktijk

“Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.”

Benjamin Franklin

De kernboodschap in ons gedachtegoed; Schud talent op en creëer de nieuwe werkelijkheid ermee, ben authentiek, ben van buitengewone waarde in jouw  werkveld. In onze programma’s word jij ingericht met een juiste mindset, kennis en methodes om zo jezelf, jouw team en jouw organisatie naar een hoger plan te krijgen. Heb jij het lef om het anders te doen en het heft in eigen hand te nemen in jouw carrière?