Wie is Sara?

Sara is een inspirator met focus; het ontwikkelen van jouw team en bedrijf naar volledig potentieel en ‘drive’ is haar passie. Bij deze ontwikkeling gaat zij het ‘anders doen’ niet uit de weg. Sara heeft een ruime ervaring in het employabel maken van management ondersteunende professionals en heeft een bewezen ‘track record’ bij onder andere Philips, Heineken, Danone, Waternet en ASML.

Wat doet Sara?

‘see – feel – change’ Mensen inspireren tot nadenken over wat hen buitengewoon maakt én hoe ze daarmee het verschil kunnen maken in de toekomst van werk. Sara schudt verborgen talenten wakker zodat je daarmee jouw waarde kan vergroten in de toekomst van werk. Dagelijks is ze binnen bedrijvig Nederland te vinden met vraagstukken als: Hoe kan jouw organisatie toekomstwensen en talenten koppelen? Hoe kan jouw organisatie innovatie en samenwerking effectief inzetten? Hoe ga je om met veranderingen? Hoe kan de kracht van ‘Gastvrij  Leiderschap’ een verandering inbedden in jouw organisatie?

Wat vraagt Sara?

Commitment, betrokkenheid en eerlijkheid. De wil om te ontwikkelen, waarbij een ‘foutje’ maken als zeer leerzaam wordt gezien.

Wat is de visie op werk door Sara?

“Ja, er gaan banen verdwijnen door robotisering en een zelfredzame nieuwe generatie, maar er blijft werk. Ik ben ervan overtuigd dat we een welvaartsverhoging kunnen ontwikkelen, juist doordat routinematig werk gaat verdwijnen, houden we tijd over om ons te richten op waardevol werk. We moeten ons dan wel klaar maken om het anders te willen doen en het nieuwe werk dat ontstaat naar ons toe te trekken.”

Waarom Sara?

Sara is positief rebels, ongeremd en uitgesproken wat maakt dat ze in een kort tijdbestek veel beweging creëert. Verder gaat ze een moeilijk dialoog niet uit de weg en weet ze inmiddels -door ruime ervaring in dit employability vak- dat je buitengewoon volhardend moet zijn om in (soms conservatieve) omgevingen, progressie te maken.

Wat geeft Sara?

Heel veel energie, gastvrije inzichten, eerlijkheid en tekeningen die jou inspireren in het vraagstuk hoe je jouw talent maximaal in kan zetten in het toekomstig werkveld.

Wat brengt Sara?

Nieuwe verfrissende inzichten die tot nadenken zetten. Ze schudt de boel op en empowered met haar leerzame ervaringen en verzamelde theorieën hoe het (nog) beter kan!

Met wie werken wij graag samen?

Onze programma’s worden stevig onderbouwd met inzichten van vooraanstaande veranderdeskundigen, psychologen, sociologen en behavioristen. Het zijn plezierige, ervaringsgerichte programma’s met veel diepgang die op geen enkel moment zweverig of oppervlakkig worden. Het gemeenschappelijke doel is te allen tijde waarde geven aan mensen.

Ambitie expert Kim van Stippent: Kim is workshopfacilitator en (career) coach in ons bedrijf. Bij kim staan mensen en gezamenlijk ambities ontdekken met stip op één. Kim heeft een ruime ervaring met het business support vak, wat maakt dat Kim uitstekend klikt met onze opdrachtgevers.

Gastvrijheid Expert Ilse de Krosse: Extreem gastvrije ‘Workshop Inspirator’ met een uniek theatraal talent. Ilse zie je in ons bedrijf voorbij komen als we met theater inzichten willen visualiseren.

Femininity Expert Sophie Bruers: Sophie is Empowerment Coach en Lichaamstaal Deskundige met een sterke drijfveer vrouwelijke kracht te empoweren. Je ziet Sophie in lezingen en coachings terug in ons bedrijf.

Implementatie/ Changemanager/ LEAN expert Erica Kruger: Erica is een gedreven change – en implementatiemanager bij onze klanten. Erica’s uitdaging en passie vindt ze in het professionaliseren van organisaties met daarbij de optimale inzet van talenten van medewerkers in een LEAN landschap.

Team & samenwerk expert Richard de Hoop: Richard is een betrokken, levendige, energieke, realistische optimist die muziek als metafoor en inspiratiebron inzet bij onze klanten.

Ontwikkelcoach Expert Marielle Gloudemans: Marielle is (career) coach & workshopfacilitator in ons bedrijf. Marielle heeft een ruime ervaring met ontwikkelprogramma’s binnen (business support) teams. Individueel talent doorontwikkelen en laten floreren in teamsettings is de toegevoegde waarde van Marielle voor onze opdrachtgevers.