FUTURE OF WORK: DARE TO CHANGE

Heb het lef om het anders te doen…In deze keynote (inspiratielezing) neemt Sara van Broekhoven je mee in een voorspelling van wat er gaat veranderen in de toekomst van werk. Waarom anticiperen op die toekomst van werken belangrijk is. Hoe je dat kan doen.

EMPOWER TALENT

Hoe zit het met jouw MAXIMAal Talent? In deze workshop ga jij bouwen aan jouw Personal Portfolio. Waarom een Personal Portfolio? Omdat jij het verdient om te weten en te etaleren hoe ‘jouw merk IK’ eruit ziet en wat jouw MAXIMAal talent is. Hoe fijn is het als jij een Persoonlijk Portfolio hebt, helemaal over én van jou. Dat is pas goed voorbereid voor de dag komen!

Bekijk ter inspiratie hier de slides van een van onze workshops Talentmanagement.

EMPOWER TEAM

Van teamdefect naar teameffect…Deze workshop brengt teams naar effectiviteit. Wil jij weten hoe jij invloed kan uitoefenen op de gewenste situatie, richting collega én richting opdrachtgever? Wil jij weten hoe het komt dat je gefrustreerd raakt in de omgang met sommige mensen? Wil je als team af en toe wat meer of wat anders bereiken, innovatiever samenwerken? In deze sessie maken we de koppeling van individueel talent naar een sterk team. Middels de theorie van ‘Topteams zijn toekomstmakers’ (Richard de Hoop/ dr. Meredith Belbin Teamrollen). We inspireren het team hoe ze hun karakter -en teamrol strategisch in kunnen zetten met als doel een innovatief samenspel; dit maakt het verschil!

ZELF LEIDERSCHAP

Plannen om ertoe te doen…we hopen allemaal dat we ertoe doen en blijven doen. We hopen allemaal dat we impact hebben op onze omgeving. We hopen allemaal op geluk, gezondheid en een liefdevol leven. Echter…hopen is niet altijd genoeg. In deze workshop word je empowered om doelen te plannen. Dit om te verzekeren dat wat je hoopt ook daadwerkelijk gebeurt.

Bekijk ter inspiratie hier de slides van een van onze workshops Zelfleiderschap.

SERVICE EXCELLENCE

The Power of Host(wo)menship: Gastvrijheid dé competentie die jou van waarde maakt. Dat de toekomst van werk, dus ook van jullie vak, verandert weten jullie natuurlijk allang. Dat jullie daarop voorsorteren is een feit. Vraag jij jezelf ook af: Hoe sorteer ik voor? Ben ik authentiek in de manier van hoe ik het doet? Maak ik écht een verschil? Hoe blijf ik waarde toevoegen in mijn organisatie? Onze vraag aan jou: Weet jij te spelen met gastvrijheid? Dit is namelijk de sleutel om jouw waarde te vergroten. In deze inspiratiesessie laat Sara van Broekhoven jullie kennismaken met haar kijk op gastvrij zijn in jullie vak. Dan heeft ze het niet over gewoon maar doen wat van je gevraagd wordt, en het liefst nog meer. Overal ‘ja’ op zeggen. Voor nog meer mensen en meer(basis)taken gaan verzorgen. Nee het gaat in haar inspiratie over hoe jij in control kan komen in het leveren van een service die er echt toe doet én blijft doen, die jou authentiek maakt, die andere mensen raakt. Met het ‘customer loyalty model’ zal ze jullie meenemen in de wereld van een medewerker die écht een verschil kan maken met impact! Jullie gaan bouwen aan jullie eigen ‘customer loyal doel’ waarmee je direct een verschil kan maken.

Bekijk ter inspiratie hier de slides van een van onze workshops Service Excellence.

PITCH MET IMPACT

Hoe blijf jij ertoe doen…Etaleer jouw talent met effect. In deze workshop word je empowered in zelfvertrouwen en vaardigheid een boodschap te brengen aan welk publiek dan ook, met impact! Hoe breng verkoop ik mezelf in mijn organisatie? Hoe verkoop ik mezelf? Ontwikkel het lef om het te doen! (bouw aan je zelfvertrouwen). Na deze workshop weet hoe je kan pitchen in een verhaallijn die bij jou past (verhaal van probleem tot oplossing vertellen).

Bekijk ter inspiratie hier de slides van een van onze workshops Pitch met Impact.

LEAN WAY OF WORKING (LEANIN)

Proces verbeterend werken, elke dag beter! In deze workshop wordt je empowered in hoe je met kleine stappen naar blijvend succes kan bewegen. Hoe blijf je ertoe doen?  Door je naast je functionele rol te etaleren met kleine verbeteringen door te voeren waar niet alleen jij zelf beter van wordt, de company zal hier ook duidelijk voordeel uit putten. Je gaat werken aan het vermarkten van jouw talent. Wat levert deze ‘way of working’ op: verbetert de sfeer (camaraderie), bespaart kosten, verbetert kwaliteit, ontwikkelt nieuwe producten en diensten die ertoe doen in de toekomst (Service Excellence) en last but not least: het verhoogt je waarde direct en je bent zichtbaar!

COMMERCIEEL BEWUSTZIJN

Verkoop je buitengewoonheid…In deze workshop word je empowered hoe je werk naar je toe kan trekken, zodat je nuttig blijft in jouw werkveld. Hoe zorg je dat je aan het werk blijft? Hoe zorg je dat men jouw talent weet te vinden? Hoe verkoop je jouw ‘BV IK’? Door je niche te kiezen (niche= plek waar jij tot je recht komt), jouw service te productizeren en jouw netwerk constructief op te bouwen.

TEAM CHALLENGES

Het uiterste uit je team in slechts 12-24 uur…In deze Challenge krijgt jouw team inzicht in methodes om innovatief samen te werken, proces verbeterend te werken en service excellence te bieden aan jullie werkomgeving. Vervolgens krijgt het team een aantal uitdagingen uit de organisatie. Zaak is dat jullie deze uitdagingen binnen de overgebleven uren zo creatief mogelijk en structureel op lossen. Wij bootsen een ‘Levend Lab’ na qua setting, waarin jullie gebruik kunnen maken van Experts die jullie kunnen faciliteren/ adviseren in het oplossen van de Challenges. Het Team zal aan het einde van deze Challenge het resultaat met impact presenteren aan het Management van de organisatie.

PEER2PEER COACHING

Coach elkaar naar ‘the next level’…In deze workshop word je empowered in hoe je elkaar verder kunt coachen naar voorgenomen doelstellingen, dit op een motiverende en zelfsturende manier. Hoe werkt coachen? Hoe kan ik een ander daarmee verder helpen? Wij focussen op de ‘peer’ methode in deze workshop. Dit is een geweldige manier om te ontwikkelen in een lerende werkomgeving. Het nodigt mensen uit om regelmatig gesprekken te voeren over (persoonlijke)-groei en ontwikkeling. In deze workshop inspireren wij een gestructureerde methode waarmee jij coachgesprekken kan voeren.

GASTVRIJ LEIDERSCHAP

De basis voor succesvolle teams. Een workshop voor Supervisors, Teamleiders, Afdelingsmanagers (leidinggevenden). In deze workshop empoweren wij gastvrij leiderschap. Hoe kun jij vertrouwen bouwen in jouw team? Hoe kun jij lef ontwikkelen binnen jouw team? Hoe creëer ik een gastvrije organisatiecultuur, waar iedereen zich welkom voelt? Hoe worden wij een dreamteam? Wij geloven erin dat als vertrouwen (je welkom voelen) de basis van een een team is, het team tot buitengewone prestaties komt.

EFFECT MET ICT

In deze workshop word je empowered in hoe je tijd kan creëren door effectief gebruik van ICT te maken. Je leert niet harder te werken maar slimmer. Hoe kun je met minder frustratie meer gedaan krijgen? Doe ik de juiste dingen of doe ik de dingen juist? Hoe kun je tijd maken te werken aan service excellence? Door professioneel inzetten van ICT ga je slimmer, sneller en beter presteren. Jij gaat fluitend naar je werk en houdt tijd over focus te leggen op zaken die er voor jou en jouw omgeving echt toe doen.

Bronnen:

De diverse programma’s zijn gevuld met theorieën en inzichten uit diverse casestudies. De thema’s die verwerkt zijn in de programma’s komen uit de werken van wereldbefaamde auteurs/ onderzoekers: Simon Sinek, Drew Dudley, Scott Dinsmore, Kelly McGonigal, Kenneth Blanchard, Richard de Hoop, Ricardo Semler, Robert Cialdini, Lynda Gratton, Josephine Green, Sheryl Sandberg, Anthony Robbins, John Kotter, Brene Brown, Esther Mollema en Robert Maurer.