Online Masterclass: ‘Hoe maximaliseer jij jouw waarde in de toekomst van werken?”

Waarom?

De wereld van werken verandert; robots nemen werk over, mensen gaan meer zelf doen (DoItYourself mentaliteit) de veranderende economie heeft andere behoeften, er verdwijnt dus werk. Betekent dat dan dat er geen werk meer is in de toekomst? Nee werk blijft alleen er ontstaan andere werkrollen. Deze Online Masterclass geeft jou inzicht in hoe je het anders kan doen, hoe jij die toekomstige werkrollen kan gaan pakken!

Vragen als;

 • Welke rol ga jij pakken in die toekomst van werken?
 • Hoe blijf jij ertoe doen?
 • Hoe ga jij toekomstige wensen koppelen aan jouw buitengewoon talent?
 • Hoe ga jij om met toekomstige veranderingen?
 • Met wie ga jij de toekomst van werken inkleuren?
 • Welke voorbereidingen kun je treffen?

worden beantwoord in het volgen van deze online Masterclass.

Hoe het werkt?

We reiken jou in 7 Masterclasses 7 future tools aan waarmee jij jouw waarde kan vergroten in jouw werkveld. Deze kun je separaat en in willekeurige volgorde doorlopen. Wel adviseren wij met Masterclass 1 te starten; het begint namelijk bij jezelf en deze Masterclass gaat over jouw eigen buitengewone talenten ontdekken. Elke Masterclass bestaat uit inspiratie films, trainingsfilms (luisteren & visualiseren) en oefeningen (doen).

 • Masterclass 1: Ontwikkel buitengewoon talent
 • Masterclass 2: Werk innovatief samen
 • Masterclass 3: Plan jouw professionele doelen
 • Masterclass 4: Lever excellente service
 • Masterclass 5: Creëer draagvlak  voor jouw ideeën
 • Masterclass 6: Ontwikkel een LEAN mentaliteit
 • Masterclass 7: Robotiseer met handige tools

Volg je naast deze online Masterclass ook Classroom workshops bij ons dan kan het zijn dat een bepaalde volgorde van doorlopen wordt geadviseerd door de workshop facilitator. Ook is het mogelijk om naast deze Masterclasses toegang te krijgen tot het gehele platform van Team Talent Training. Maar besef jezelf wel dat focus bepalend is voor succesvol leren (kleine stapjes vooruit). Wil je een klein voorproefje. Klik dan hier>>

Schrijf je nu in!

Meld jezelf nu aan voor de 7 masterclasses die jou leren en inspireren de beste versie van jezelf te zijn. Die jou voorbereiden op de toekomst van werk. Hoe ga je slim om met veranderingen? Hoe zorg je dat je niet helemaal wordt vervangen door robots? Hoe zorg je dat je van waarde blijft?

Voor 200,- (incl. btw) krijg jij 1 jaar lang toegang tot onze online leeromgeving. Wat houd je nog tegen? Tot snel in ons online programma!

Heb je nog vragen? Stel deze gerust aan onze Virtueel Assistent Sanne door een mail te sturen naar: info@saravanbroekhoven.nl.

Heel veel plezier toegewenst in het ontwikkelen van jouw buitengewone zelf, de toekomstrollen die je gaat pakken en de innovatieve samenwerkingen die je aangaat.

Tip!

Blijf samen met anderen innoveren op jullie aanbod en maak het verschil met jouw buitengewoon talent dat in staat is in te spelen op behoeften van jouw omgeving. Deze twee zaken: creatief vermogen en gastvrij vermogen zijn vandaag de dag alleen nog toegewezen aan de mens!

Kan ik je helpen?

Heb je vragen of wil je graag iets meer weten? Laat dan hieronder jouw gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Direct contact? Bel dan naar 06 51 86 62 83.