Op een onbewoond Wijland, verhuis je mee?

Ja je leest het goed, een blog over Wijland.

We staan even stil bij deze bijzondere plek. Je leest hieronder alles over de cultuur, de taal en hoe jij en je collega-assistants op Wijland kunnen komen. Het is een indirecte uitnodiging om je spullen te pakken en je te vestigen op Wijland. Voordat je de keuze maakt om te verkassen leggen we graag uit waar je precies terecht komt…

Wijland. Neem factor-x mee!

Op elke reisbestemming nemen we tegenwoordig factor 50 mee. Op Wijland is factor-x een aanrader. Jouw zichtbaarheid is eigenlijk al een x-factor op zich. Zichtbaar zijn op de achtergrond is prima en kenmerkt veel assistants. Keihard werken, bescheidenheid, soms wat terughoudend en onzichtbaar onmisbaar. Tot nu. Want destination Wijland is er om een ommekeer te maken. Om samen meer te bereiken, meer geluid te maken en daardoor gehoord te worden. Maar ook om minder hard te werken en je werk nóg leuker te maken. Wijland staat voor het nieuwe werken en bereid jou voor op de toekomst van werken.

Groepsreis
Wijland is een plek waar veel aan ‘op een goede manier samenwerken’ wordt gedaan. Samen bereik je immers veel meer dan in je eentje. Op Wijland spreken alle assistants dezelfde taal, ze dragen dezelfde boodschap uit en helpen elkaar waar nodig. Er wordt gekeken naar elkaars talent: wie kan ik waar inzetten of om hulp vragen? Welke assistant krijgt een bepaalde taak? Hoe doen we ons werk zo efficiënt mogelijk? Wie heeft ergens heel veel lol in, wat een ander misschien met tegenzin doet? Kortom; talentmanagement.  Door deze cultuur is er veel meer zichtbaarheid van jou en je collega-assistants.
Op Wijland is dit alles hartstikke normaal, maar we zien anno 2017 dat dit community-idee nog niet is doorgedrongen bij bedrijven. Iedereen werkt op zijn of haar eigen eilandje. Juist door elkaar op te zoeken en als het ware deze eilanden samen te voegen krijg je eenzelfde cultuur als op Wijland.

Never alone
Op Wijland spreken we Nederlands en Engels. Er wordt gestreefd naar een feeling of belonging. Wijland verwelkomt iedereen, je voelt je op je gemak en hoort ergens bij. En dan bedoelen we niet een MT waar je bij hoort ergens aan de zijlijn… Wijland is the place to be in the future of work!

Hoe kom ik op Wijland?
Alles over het nieuwe (samen)werken in jouw toekomst van werk vind je op onze website. Ook vind je er de bijeenkomsten waarin we stilstaan bij de veranderende wereld van assistants.
Een van die bijeenkomsten is ons seminar op 23 november en de eerdergenoemde x-factor kun je die dag ontdekken! Want waar liggen jouw talenten? Hoe creëer je meer marktwaarde voor jezelf?  Dit en veel meer bespreken we tijdens deze interactieve bijeenkomst.

Meld je hier aan, we ontmoeten jou en je collega’s graag!

Van Eiland naar Wijland!

Author Carolijn Schrijft

More posts by Carolijn Schrijft

Leave a Reply